Krautwald og Lange er en podcast hvor to venner, bosat i hver sin ende af landet spiller en form for musikalsk bordtennis. Følg med hver uge hvis du synes at hviderussisk ambient, grasserende punk og kulmine-bluegrass hører til på den samme playlist.

Abonnér via iTunes eller RSS
Skriv til os og foreslå det umulige


№ 025 · Nyt fra xylotheket


I denne episode lærer de to værter et nyt og spændende ord: xylothek. Et xylothek er en samling af træ, på samme måde som et bibliotek er en samling af bøger. Det kan ikke være træsnak det hele, en stor shout-out går til SGSM et storartet, sølvglimtende indie-orkester fra Århus.
Denne episode er også episoden hvor Krautwald & Lange giver lytterne mulighed for at komme til orde, i fremtiden vil hver episode inkludere et spørgsmål til lytterne.
Det første spørgsmål er: hvordan ser din musikalske kostpyramide ud, hvilke instrumenter er det vigtigt for dig at få mange af og hvilke er placeret i toppen af pyramiden? Skype krautwaldoglange og kom med dit bud.
Sidst i episoden anbefaler Krautwald lytterne at tage til Sublime Frequencies labelnight i Århus den 11. juni.Kommentar-funktionen er slået fra for denne artikel.