Krautwald og Lange er en podcast hvor to venner, bosat i hver sin ende af landet spiller en form for musikalsk bordtennis. Følg med hver uge hvis du synes at hviderussisk ambient, grasserende punk og kulmine-bluegrass hører til på den samme playlist.

Abonnér via iTunes eller RSS
Skriv til os og foreslå det umulige


№ 036 · Blues


Oven på sidste uges Clubbing episode er der vendt op og ned på Krautwald & Lange, hvidt er sort og sort er hvidt – den perlende house-musik er erstattet med rå, rå blues.
Begge værter er lettere medtagede efter en nat i hver deres by, og Krautwald beretter begejstret fra fredagens Benga og Skream begivenhed i Århus.
Lange disker op med lidt schweizisk blues-punk, ikke siden episode 7 er der blevet spillet schweizisk musik og det er en fejltagelse som kun kan korrigeres med et besøg på den schweiziske rocknroll-blog Bad Taste Loud Blog.
Billy Childish, som vi spillede i episode 19, har opkaldt sin søn efter episodens anden kunstner, Huddie William Ledbetter bedre kendt som Leadbelly. Efter en lovprisning af Charlie Patton, diskuteres det hvordan en moderne producer ville have mishandlet en bluesgud som ham – der er stof til mange mareridt i sådan en forestilling.
Ugens anbefaling er at lytterne danser til bassen i drum’n‘bass.Kommentar-funktionen er slået fra for denne artikel.