Krautwald og Lange er en podcast hvor to venner, bosat i hver sin ende af landet spiller en form for musikalsk bordtennis. Følg med hver uge hvis du synes at hviderussisk ambient, grasserende punk og kulmine-bluegrass hører til på den samme playlist.

Abonnér via iTunes eller RSS
Skriv til os og foreslå det umulige


№ 038 · En knyttet næve


Denne episode er optaget på aftenen hvor den muslimske fastemåned Eid slutter, hvor jøderne holder nytår og lederhosen-iklædte tyskere bæller karbad-store fadøl.
De to værter skyder episoden af med at drøfte deres negligering af italiensk musik, og drømmer om napolitansk comorra-hiphop.
Efter en lovprisning af tablas fyrer de to værter anbefalinger af som betjente de et regulært anbefalings-stalinorgel: Roni Size – New Forms, Speech Debelle – Speech Therapy, Terror Danjah present Hardrive 1 og Mary Anne Hobbs’ kompilation Wild Angels. Efterfølgende gennemgår Lange sin liste over de syv bedste fodboldsange nogensinde.
Sidst i udsendelsen opfordres lytteren til at tage ned forbi second-hand tøjbutikken Kbh. K. i Studiestræde og tjekke Rune Preuthun’s psykedelisk-fremtids-mytologiske malerier ud.Kommentar-funktionen er slået fra for denne artikel.